PO Ailesinin En Yenisi; Maxigear Dişli Yağları

PO Ailesinin En Yenisi; Maxigear Dişli Yağları

Petrol Ofisi Madeni Yağlar Ailesinin En Yenisi: Maxigear Dişli Yağları

Petrol Ofisi Madeni Yağlar’ın inovasyon çalışmaları kapsamında tamamen yenilenen Petrol Ofisi MAXIGEAR Dişli Yağları Serisi, binek, hafif ticari, ağır vasıta araçlar ile iş makinelerinin şanzıman ve diferansiyel sistemlerinde, en zor şartlarda sunduğu üstün korumanın yanı sıra; araçlarda daha uzun yağ değişim aralığı ve yakıt tasarrufu sağlıyor.

PETDER 2010-2014 yılları arası verilerine göre, madeni yağ ve kimyasallardan oluşan toplam madeni yağ pazarında üst üste 5’inci yıl liderliğini ilan eden Petrol Ofisi Madeni Yağlar, en ileri teknolojileri kullanarak pazarın ihtiyaçları doğrultusunda ürün portföyünü sürekli olarak yenilemeye devam ediyor.

Derince’de bulunan Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi’nde (POTEM) Petrol Ofisi’nin uzman Ar-Ge mühendisleri tarafından üstün teknoloji ile geliştirilen yeni Petrol Ofisi MAXIGEAR Dişli Yağları Serisi, artık daha geniş bir araç ve ekipman parkına hitap ederken, yenilenen içeriği ile araçlara daha yüksek kalite ve performans sunuyor.

MAXIGEAR Dişli Yağları üstün teknolojik yapısı sayesinde binek, hafif ticari, ağır vasıta araçlar ve iş makinelerinin şanzıman ve diferansiyellerini koruyarak, hem daha uzun yağ değişim aralığı sağlıyor hem de yakıt tasarrufuna katkıda bulunuyor. Her türlü iklim ve çalışma koşulunda yağlamanın sürekliliğini sağlayan MAXIGEAR Dişli Yağları, aracın çalışma verimliliğini artırarak yüksek performans sunuyor. 

Yenilenen MAXIGEAR Dişli Yağları Serisi, Petrol Ofisi’nin farklı segmentlerde iş birliği içerisinde olduğu dünyanın önde gelen bir çok otomotiv ekipman üreticisi (OEM) tarafından da onaylanarak tavsiye ediliyor.